ПРОМОЦИЈА НА КЕРАМИЧКИ СЕТ

Цени кои не се пропуштаат ... 
Шпански и италијански ѕидни плочки #roca#pamesa #marazzi сега по намалени цени, веќе од 360 ден./м2 - безброј комбинации, преку 1 000 модели по супер цени и +
лепило за плочки - 190 ден./25кг ( бел ) и
маса за фугирање - 90 ден./2кг
Повелете во нашиот продажен салон и изберете ја вашата нова бања.
Локација: Индустриска зона Карпош, ул.7 бр.20 - Куманово
Контакт број: 031 418 343 и 075 318 469