Роденденска промоција !?

Доколку размислувате за нова бања, сега е вистинскиот момент. За дваесет и петтиот роденден на ДБД Комерц, вредносни ваучери за сите - со секоја сметка од 25 000 денари, подарок 2 500 ден. А веќе од 25.07 започнува и голема наградна игра. Учествувај и ти, стани добитник на вредни награди.
Роденденот е наш, но подарокот ваш. 
Славиме 25 години традиција и успешно работење. 
ДБД Комерц Куманово