Серија Colourline - Marazzi, Italy !

 Промотивно овој месец, ѕидни плочки 22х66 cm, серија colourline по цена од 590 ден/м2 . Врвен квалитет по најдобри цени. Повелете, посетете не !!!

И не само тоа, со фискална сметка над 6 500 ден. добивате купон за учество во наградната игра која е во тек. Славиме 25 години со инзворедни подароци !!!